Excite

Last minute Egypte plots weer enorm in trek

Nu de rust terug gekeerd is in Egypte, is het boeken van een last minute verschrikkelijk populair. Om de twijfelaars onder ons te overtuigen, wordt er flink gestunt met de vakanties naar Egypte en worden er fikse kortingen gegeven.

Egypte heeft als enige nu mooi weer, en de meeste vakanties naar de Canarische eilanden zijn al volgeboekt. Duizenden Nederlanders proberen dan ook voor een spotprijsje een plekje op het strand van Egypte bemachtigen. Reisorganisatie Neckermann meldt dat ze gisteren binnen een uur een vliegtuig uitverkocht hadden en dat het een gekkenhuis is, sinds bekend gemaakt werd dat er vanaf zaterdag weer naar Hurghada gevlogen wordt.

De reisbranche meldt dat je soms nog niet eens de helft van de normale prijs hoeft te betalen. Een week all-inclusive naar de zon kan al voor 300 euro. De meeste hotels staan leeg, en moeten natuurlijk weer zo snel mogelijk gevuld worden.

Voor een strandvakantie zit je momenteel helemaal goed in Egypte, dankzij het zeer aangename klimaat en de lange, prachtige stranden. De Rode Zee is voor duik- en snorkelliefhebbers een waar paradijs. Alle badplaatsen die aan de Rode Zee liggen, hebben zich in korte tijd ontwikkeld tot echte watersportcentra die je werkelijk alle mogelijkheden kunnen bieden.

Transavia laat morgen voor het eerst een toestel met klanten van Skytours vertrekken, naar Hurghada en Sharm El Sheikh. De bedoeling is dat er in maart tien tot vijftien vliegtuigen per week naar Egypte vliegen, zoals het ging voordat de onrust daar uitbrak. Andere vliegmaatschappijen zullen de komende dagen volgen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker wilhemja

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020