Excite

Last minute Frankrijk voor het hele gezin

Wil je er met je hele gezin nog even lekker tussenuit in de kerstvakantie, boek dan een last minute naar Frankrijk. Ga heerlijk met elkaar genieten van sneeuw, lekker eten en een Bourgondische levensstijl.

Er worden altijd last-minute wintersportvakanties aangeboden. Frankrijk is een populaire bestemming onder Nederlandse wintersporters. Er kan uit verschillende pistes gekozen worden, waardoor zowel beginners als ervaren wintersporters op hun plek zijn.

Je kunt natuurlijk zelf voor vervoer zorgen en alleen een last minute accommodatie boeken. In de wintersportgebieden in Frankrijk vind je veel verschillende verblijfsmogelijkheden: van chalets en appartementen tot hotelkamers en complete vakantiehuizen. Er is voor elk budget wel een geschikte optie.

Heb je geen auto, of gewoon geen zin om dat hele eind naar Frankrijk zelf te moeten rijden, boek dan een last minute busreis. Dat is niet alleen heel betaalbaar, maar ook erg gemakkelijk. De bussen vertrekken vanuit verschillende plaatsen in Nederland, dus er is altijd wel een opstaplocatie bij jou in de buurt. Ski’s, kleding en andere spullen inladen: en hup, rijden maar!

Waar en hoe je je last minute wintersport in Frankrijk ook doorbrengt, je zult met je gezin een fantastische vakantie beleven. Bovendien zijn veel wintersportgebieden in Frankrijk sneeuwzeker, en dat is wel zo prettig. Ga even langs bij het reisbureau voor de beste aanbiedingen, of zoek ze op internet gemakkelijk zelf. Zoek de perfecte last minute vakantie, boek, en voor je het weet zitten jij en je gezin in de Franse bergen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Vincent Desjardins

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020