Excite

Voordelige last minute hotels in Nijmegen

Nijmegen is een sfeervolle stad en ligt vlakbij de Duitse grens. In deze stad kun je je prima vermaken tijdens een korte vakantie. Zo kun je de oude Sint-Stevenskerk en de Stadsbrouwerij De Hemel bezoeken, maar ook gaan shoppen in een van winkelstraten in het centrum. Bovendien zijn er in Nijmegen veel cafés en restaurants gevestigd en biedt de stad een gezellig uitgaansleven.

Ben je op zoek naar last minute hotels in de stad Nijmegen? Hieronder staan enkele hotels waar je in de Gelderse stad kunt overnachten.

Het City Park Hotel (twee sterren) ligt aan de rand van de historische binnenstad van Nijmegen en is een ideaal vertrekpunt voor tal van activiteiten in de stad. Bovendien bevindt zich in het hotel een Portugees restaurant, waar je zowel kunt lunchen als dineren. Kamers zijn in dit hotel te boeken vanaf 33,75 euro per persoon per nacht.

Hotel Mercure Nijmegen (4 sterren) ligt naast het Centraal Station en op loopafstand van het stadscentrum. Vanaf 34,50 euro p.p.p.n. kun je hier overnachten in een tweepersoonskamer.

Het Amarâth Hotel Belvoir (4 sterren) is prominent gelegen aan de voet van de Waalbrug en op een steenworp van de Nijmeegse binnenstad. Dit hotel biedt haar gasten kamers met twee eenpersoonsbedden waar je vanaf 34,75 p.p.p.n. kunt overnachten.

Mocht je niet in de stad willen overnachten, maar in een rustigere omgeving, dan is het Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort (3 sterren) wellicht een optie. Dit hotel ligt net buiten Nijmegen in een uniek natuurgebied, waar diverse wandel- en fietsroutes zijn uitgestippeld. Vanaf 18 euro p.p.p.n. kun je hier overnachten en binnen een half uur ben je in Nijmegen.

Dus mocht je last minute beslissen het Gelderse Nijmegen te bezoeken, dan biedt deze stad hiertoe voldoende mogelijkheden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021