Excite

Last minute met kerst

Worden alle feestdagen je te veel? Dan is nu het moment om er een paar dagen lekker op uit te gaan, bijvoorbeeld met een last minute met kerst. Zeker nu de kerstdagen vlak voor het weekend vallen, hoef je maar één dag vrij te nemen voor een lekkere midweek buitenshuis.

Kerstmarkt

Veel steden in Nederland en Duitsland hebben een traditionele kerstmarkt. Deze winterse markten zijn vaak erg sfeervol aangekleed en bieden de hele dag entertainment door bijvoorbeeld live muziek en allerlei plaatselijke lekkernijen. Natuurlijk kun je op de kerstmarkt ook leuke souvenirs en cadeautjes kopen voor de thuisblijvers. De bekendste kerstmarkten dichtbij zijn de kerstmarkt in Düsseldorf, de kerstmarkt in Keulen en de kerstmarkt in Valkenburg.

Londen met kerst

En zijn maar weinig mensen zo enthousiast over kerstmis als de inwoners van Londen. Naar Londen met de kerst is dan ook een echte aanrader. De straten en winkels zijn versierd met lampjes en kerstbomen voor een bijzondere sfeer. Verder kun je in veel pubs en restaurants genieten van een aangepaste menukaart. Kun je geen genoeg krijgen van de winterse sferen? Ga dan schaatsen op één van de kleine kunstijsbaantjes die de stad tijdelijk aankleden, of bezoek een kerstshow op West End. Check voor een last minute naar Londen aanbiedingen voor zowel trein- als vliegtickets.

Last minute wellness

Schiet je bij de gedachte aan kerst al in de stress? Dan is een last minute wellness arrangement een echte aanrader. Rondom de kerstdagen is het vaak rustig in de sauna's en wellnesscentra in Nederland. Dat bekent dat je in de meeste gevallen een goede deal kunt maken voor een wellness arrangement. Probeer verschillende sauna's in de buurt, of boek een verblijf verder van huis voor een echte weekend getaway.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020