Excite

Last minute naar de Belgische Ardennen

Een goedkope last minute vakantie naar België zou je kunnen kijken bij reisorganisaties. Daarbij kun je een autovakantie boeken naar verschillende bestemmingen, zoals bijvoorbeeld de Ardennen. Voor kleine bedragen, vaak al vanaf zo’n vijftien euro per persoon, heb je al een vakantie in een vakantiehuisje of een bungalow. Dit kunnen ook luxe vakantieparken zijn, zo heb je zelfs de mogelijkheid om met een last minute vakantie in een luxe chalet te verblijven. Ook met een grotere groep is een last minute in een vakantiehuisje geen probleem.

Antwerpen is in België ook een populaire bestemming voor een last minute vakantie. Er zijn vele hotels, die je zo via internet kan boeken. Tevens ligt Antwerpen op maar 50 kilometer van de grens met Nederland, je bent dus zo in de Belgische stad om even ertussen uit te kunnen. Je kunt er per trein heen, maar je kunt ook een last minute busvakantie boeken. Busvakanties zijn vaak niet duur en dan ook erg populair.

Wie naar het strand wil, kan ook in België terecht. Knokke is een van de populairste badplaatsen van het land en ook daar naar toe kun je veel last minutes boeken. Er zijn veel hotels in Knokke. Wanneer je die tot zes weken van tevoren boekt, kun je al profiteren van kortingen. Niet alleen hotels zijn er in Knokke te vinden, er zijn ook vakantiewoningen, waarbij je ook gebruik kunt maken van last minutes acties.

Afbeelding: Flickr, O Palsson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021