Excite

Last minute naar Parijs

Jij wilt vast wel een last minute naar Parijs. Een last minute is gelukkig vaak te vinden, zeker als je weet waar je moet zoeken. Maar waar begin je nou eigenlijk met zoeken?

Het is ten eerste belangrijk om te bedenken hoe je naar Parijs wilt gaan. De trein of het vliegtuig? Beide opties zijn mogelijk en iedere optie heeft zo zijn eigen voordelen. Je kunt met de trein rechtstreeks naar Parijs gaan en ook voor een vlucht zijn er rechtstreekse verbindingen. Eventueel kun je zelfs met de auto gaan en alleen een last minute hotel boeken.

Als je weet hoe je naar Parijs wilt, dan kun je gaan zoeken naar de last minute. Bekijk bijvoorbeeld met welke luchtvaartmaatschappij je naar Parijs kunt vliegen. Vaak kun je op de websites van de maatschappijen last minutes kopen voor scherpe prijzen. Ook op andere sites kun je vaak aanbiedingen vinden voor last minutes, wanneer je bijvoorbeeld op Google zoekt kun je al genoeg aanbiedingen tegenkomen. Hetzelfde geldt voor een ticket van de trein.

Behalve een vliegticket heb je ook een hotel nodig tijdens je verblijf. Er zijn websites met verzamelingen hotels en hier kun je vaak wel last minutes vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op booking.com om te kijken wat er voor een aanbod is.

Eventueel kun je ook een vliegticket met hotel combineren. Ook hier heb je vaak last minutes aanbiedingen voor. Dit kun je ook op veel websites vinden, zoals expedia.nl. Hier vul je enkel in waar je heen wilt en op welke datum. De website doet de rest en komt met allerlei handige aanbiedingen.

 (photo © RusBowling)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020