Excite

Last minute Portugal: genieten van prachtige natuur en ...wijn

Zowel de rustzoekende als de actieve vakantiegangers komen in Portugal aan hun trekken. Als vakantiebestemming wordt Portugal nog altijd ondergewaardeerd. Dat heeft ook zo zijn voordelen. Diegenen die er hun vakantie doorbrengen, komen nooit ontgoocheld terug. En met een last minute kun je voordelig naar Portugal.

In viersterrenhotel Baia Grande in de Algarve ben je vier dagen onderdak voor slechts 219 euro. Vijf dagen Madeira in viersterrenhotel Baia Azul kosten 329 euro en vier dagen Porto Santo in Torra Praia 349 euro.

Strandtoerisme in de Algarve

Een van de mooiste regio's van Portugal is de Algarve: door de toeristen druk bezocht en hoog gewaardeerd. Met zijn mild klimaat zorgt de natuur hier voor een enorme verscheidenheid aan landschappen. Het strandtoerisme viert hoogtij, zeker in Albufeira met zijn massatoerisme te mijden voor diegenen die in alle rust hun batterijen willen opladen. Zij moeten naar Carvoeiro, waar hen midden de vele rotspartijen, zandstranden en prachtige baaien vele romantische plaatsjes wachten. Ilha de Tavira bevindt zich op een zandbank, met een uniek uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Bloemeneiland Madeira

Tijdens een last minute Portugal moeten we zeker naar bloemeneiland Madeira, een subtropisch eiland midden de Atlantische Oceaan. 's Zomers is het er nooit warmer dan dertig graden, 's winters nooit minder dan twintig graden. Maak hier kennis met een zelden geziene fauna en flora. Zandstranden zijn hier niet. Wel op Porto Santo, aanlegplaats van de vroegere ontdekkingsreizigers. Het groene Funchal is hier de toeristische trekpleister. En dan hadden we het niet eens over de zoete madeirawijnen, samen met Portwijnen het gastronomisch uithangbord van Portugal.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021