Excite

Doe goedkoop: last minute Praag

Ben je toe aan vakantie en duurt het je te lang om op je echte vakantie te wachten? Doe dan eens een weekend Praag! Een weekendje Praag betekent dat je er even lekker tussenuit bent, zonder dat het je veel tijd kost. Je kunt met de auto of met de trein reizen, maar het voordeligst en snelst is toch wel met het vliegtuig. Zeker als je kist voor een last minute naar Praag.

 

Een last minute naar Praag boeken kan tegenwoordig op ieder moment van de dag: het enige dat je nodig hebt is je computer en een internetverbinding. Daarmee zoek je een leuke reis uit en boek je direct. Vergelijk de prijzen van de luchtvaartmaatschappijen met elkaar en kijk of je ook nog korting krijgt als je op een bepaalde dag vliegt. Soms kan dat je zo nog eens een paar tientjes schelen; dat is snel verdiend!

 

Als je een last minute naar Praag boekt, dan heb je waarschijnlijk niet zoveel tijd meer om je voor te bereiden op de reis. Kijk of je in de boekwinkel of bibliotheek nog een reisgidsje over de stad kunt scoren, zodat je op die manier alle bezienswaardigheden kunt vinden. Ga je vooral om uit te rusten of bijvoorbeeld te shoppen? Vraag dan in je hotel naar de beste locaties. De mensen daar zullen je graag voorzien van tips die ervoor zorgen dat je het beste van 'hun' stad te zien krijgt. Eventueel kun je daar ook nog even vragen om een praktische plattegrond.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021