Excite

Een last minute vakantie in Europa boeken

Als je nog voor de herfst een last minute vakantie in Europa wil boeken ziet je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zo veel aanbieders en zoveel verschillen. In dit stuk hebben we al wat voorwerk gedaan en wat mogelijkheden op een rij gezet. Originaliteit was hierbij het uitgangspunt en niet de allergoedkoopste.

Veel alternatieven

Natuurlijk bieden alle bekende touroperators en reisbureaus een goedkope last minute vakantie in Europa aan. In alle prijsklassen kun je naar de diverse landen waar het nu nog goed toeven is, Turkije voorop. Wie echter iets aparts wil, wat nu wel betaalbaar is, kijkt nog even verder.

Vakantiehuisjes

Als je eens niet naar de grote hotels wilt kun je nu bij de bekende huisjesaanbieders als Topic Travel en Bellvilla een huis of appartement boeken tegen een redelijke prijs. Vaak zijn deze appartementen luxer dan een hotel, alleen vaak wel met zelfverzorging.

Alternatief

Bij 'Eliza was here' hebben ze zich gespecialiseerd in authentieke appartementen. Vaak is ook een huurauto bij de prijs inbegrepen. In het naseizoen zijn deze reizen daarom wel heel betaalbaar.

Stedentrips

Alle Europese hoofdsteden of andere cultuursteden zijn in het naseizoen redelijk goedkoop te bereiken. Via de bekende luchtvaartmaatschappijen zijn speciale tickets te bestellen.

Cruise

Wie in het najaar de Middellandse Zee rond wil varen, heeft ook voldoende goedkope alternatieven. Zoek de site van Bokaroes en je vindt gelijk de goedkope aanbieders.

Zoeken op het internet

De echte last minute aanbiedingen vind je toch door op internet te zoeken. Een site die daar behulpzaam bij is, heet "reis-paleis". Op hun site zie je de aanbiedingen van alle operators, vliegtuigmaatschappijen, parken en specialisten. Hier moet je een leuke reis naar je gewenste bestemming zeker kunnen vinden.

Leuke last minutes boek je nu

Je bijzondere last minute vakantie in Europa boek je het beste nu. Kijk dan eens niet naar de voor de hand liggende bestemmingen, maar zoek eens verder. Reizen die normaal niet in je budget passen zijn dan ineens ineens wel mogelijk. Geniet van Europa zoals je het anders niet meemaakt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019