Excite

Je last minute vakantiehuis in de Ardennen wacht op je!

Vrijwel alle parken en aanbieders van vakantiehuizen willen in voor- en naseizoen graag verhuren. Juist in deze periode is het dus goed om eens naar het aanbod te kijken. Een last minute vakantiehuis in de Ardennen is dan zo gevonden.

Groot aanbod last minute vakantiehuizen Ardennen

Het aanbod aan vakantiehuizen is in deze periode heel groot. Op de site lastminutevakantiehuizen.com vind je voor een week met 4 personen al meer dan 500 aanbiedingen; van uitgebouwde caravans tot heel luxe landhuizen. Ook ArdennenXL en Belvilla hebben een uitgebreid aanbod in alle prijsklassen. Een hele week voor rond de 100 euro per huisje is al mogelijk. Of wanneer je iets zoekt voor samen of met groepen tot 30 personen: je vindt het online.

Uitjes in de Ardennen

De Ardennen zijn verrassend veelzijdig en bieden je alle soorten van vermaak. Op cultureel gebied zijn veel van de kleine dorpjes interessant. De hele streek kent veel lekkere restaurantjes en kroegjes, maar het zijn toch vooral de sportieve uitdagingen die de streek zo aantrekkelijk maken. Wandelen, fietsen, mountainbiken, raften, abseilen, survivalparcoursen en in de winter natuurlijk langlaufen en skiën. Wat snel aan populariteit wint is het quadrijden. Op een vierwielige motor kun je de meest steile heuvels nemen. De meeste huisjes liggen of op rustige parken of in de bossen, dus ook relaxen en eindelijk dat goede boek lezen hoort zeker tot de mogelijkheden.

De interessante plaatsen

De Ardennen kennen een aantal plaatsen die een bezoek zeker waard zijn. Zo ligt in het oosten Durbuy, ook wel de kleinste stad ter wereld genoemd. Dit stadje heeft kleine straatjes, steegjes en vakwerkhuizen. Aan de oever van de Ourthe ligt La Roche, een leuk stadje waarvan vooral het kasteel een bezoek waard is. Het dorp Spa is vooral bekend om zijn bronnen; de thermen van Spa zijn wereldberoemd. Het hoogstgelegen stadje is Vielsalm, dat bij het stuwmeer in de hoge Ardennen ligt. Het is een ideaal startpunt voor lange wandelingen of fietstochten. Dat geldt ook voor Malmedy, dat het centrum vormt van 500 kilometer uitgestippelde wandelpaden. Beloon jezelf met een Belgisch biertje als je klaar bent.

Wie een heerlijke ontspannen of juist een heel intensieve vakantie wil vieren en niet te veel kwijt wil zijn is een last minute vakantiehuis in de Ardennen een aanrader.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020