Excite

Last minutes Egypte all inclusive: voordelig naar paradijs van zon en zee

In Egypte valt zowel voor zonnekloppers als cultuurfans veel te beleven. Hurghada en Sharm el Sheikh weten iedere strandtoerist te bekoren. Luxor, op 150 kilometer van de Rode Zee, aantrekkelijk voor diegenen van rust en cultuur houden.

Last minutes Egypte alle inclusive supervoordelig in mei

En voordelig is het er, zeker in mei. In het Titanic Resort in Hurghada genieten we vier dagen all inclusive voor 329 euro. Een vierdaags verblijf in Amwai Sharm in Sharm el Sheikh kost evenveel. Een vierdaags verblijf in een vijfsterrenhotel all inclusive kost 339 euro.

Kiezen tussen strand- en/of cruisevakantie

Zonnekloppers hebben met een last minutes egypte alle inclusive de keuze tussen een strand- en/of cruisevakantie. Egypte was lange tijd synoniem voor bezoeken aan de pyramiden van Gizeh en de tempels van Karnak en Aboe Simbel. De laatste tien jaar ontdekten ook de zonnekloppers de vele troeven van Egypte.

Weinig excursies aan schilderachtige Rode Zee

Aan de Rode Zee is het genieten van zon, zand en zee. De meest luxueuze vakantiedorpen schoten er als paddenstoelen uit de grond. Hou er zeker rekening mee dat hier opvallend weinig excursies worden georganiseerd. Vervelen doet men er zich nooit,  hotels en vakantiedorpen zorgen voor vele activiteiten.

Paradijs voor diepzeeduikers

Met last minutes Egypte all inclusive is het in Hurghada en Sharm el Sheikh genieten van een uniek onderwaterschouwspel met kleurrijke koraalriffen, vissen en oude scheepswrakken. Het is er een paradijs voor naturisten, diepzeeduikers en snorkelaars. Een tocht over de Rode Zee in bootjes met glazen bodem, is onvergetelijk. Hurghada en Sharm el Sheikh beschikken over moderne verblijfsinfrastructuur, pretparken,  musea en historische kloosters. Shoppen is er peperduur.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021