Excite

Goedkope last minutes van Jetair

Een weekje Tenerife, twee weken Zanzibar of vijf nachten in Athene: denk je dat dat soort vakanties niet echt bij jouw portemonnee passen? Dan moet je vooral de last minutes van Jetair eens bekijken. Het zal je verrassen hoe betaalbaar verre reizen naar zonnige oorden kunnen zijn.

Zoeken op periode en prijs

De last minutes van Jetair zijn te vinden via Jetair.be en variëren van een mooie last minute naar Athene vanaf € 489 tot een last minute naar het superexclusieve Djerba vanaf € 999. Elke dag zijn er honderden aanbiedingen te vinden, die regelmatig worden aangevuld. Uiteraard is het zaak daar snel bij te zijn, want last minutes zijn altijd maar beperkt beschikbaar. Moet je je aan een bepaald budget houden? Gebruik dan de filterfunctie om te sorteren op prijs. Dit kun je ook doen als je alleen in een bepaalde periode op reis wilt of kunt.

Lekker op vakantie met Jetair

Voor velen is Jetair misschien nog een wat onbekende naam. Jetair is geen nieuwkomer op de markt, maar heeft zich in eerste instantie wel altijd toegelegd op autovakanties. Tegenwoordig kun je hier ook vliegvakanties boeken. Die zijn altijd goed verzorgd: hotels worden door medewerkers van Jetair geïnspecteerd voor ze aan klanten worden aangeboden en op elke bestemming is een hostess aanwezig die vragen kan beantwoorden en gasten wegwijs maakt. Bovendien wordt hard gewerkt om duurzaam toerisme te promoten. Doet zich toch een probleem voor, dan is het een kwestie van het noodnummer van Jetair bellen, dat 24 uur per dag bereikbaar is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021