Excite

Last minutes naar wonderbaarlijk Egypte

Egypte heeft mooie steden, zoals Caïro en Luxor. Je vindt hier veel historische bezienswaardigheden. Vanaf Caïro kun je gemakkelijk naar de piramides reizen en er zijn interessante dagtrips te vinden bij de toeristenbureaus in de stad. Als je in Luxor zit, zit je vlakbij de bekende Luxor-Tempel en vele andere grote en bekende tempels. Ook de kustplaatsen van Egypte zijn erg de moeite waard. Snorkelen en duiken behoort tot de mogelijkheden. Het is natuurlijk ook leuk om een zeiltocht te maken over de bekende Nijl-rivier.

Egypte heeft enorm veel te bieden. Er is veel historie voor de mensen die van cultuur houden en als je lekker wilt rusten ga je naar het strand om daar helemaal bij te komen. Egypte kan het hele jaar bezocht worden en is daardoor een ideale vakantiebestemming. Meestal kun je ook wel een last minute boeken voor dit land. Veel reisbureaus hebben bijzondere last minute reizen naar Egypte.

Houd er wel rekening mee dat een last minute in het hoogseizoen (zowel in de zomer als in de periode rond kerst) wat lastiger te boeken is, aangezien Egypte dan al enorm veel wordt bezocht. Je moet er ook rekening mee houden dat je niet altijd het beste hotel zult hebben wanneer je een last minute boekt.

Afbeelding: Flickr account alfreddiem

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021