Excite

Last minutes wellness weekend: puur genieten

Wellness is onszelf goed voelen, lichamelijk als geestelijk. Af en toe een adempauze nemen en onszelf verwennen is lang geen overbodige luxe, maar pure noodzaak.

Last minute wellness weekend in eigen land

Een weekendje lichamelijk en geestelijk ontspannen, ons hoofd leegmaken en onze batterijen opladen, kan best tijdens een last minutes wellness weekend, veraf of kortbij. Inderdaad, voor een wellness weekend moeten we al lang niet meer naar het buitenland. We kunnen nu ook lichaam en geest extra verwennen in eigen land.

Voordelige ontspannen op de Hoge Veluwe

Dat kan perfect in het wellnessresort de Veluwse Bron, midden de rust en het groen van de Hoge Veluwe. De Veluwse bron is goed voor maar liefst 21 hectare sauna, beauty en wellness met bubbelbaden, jacuzzi's, whirlpools en alle laatste snufjes op het vlak van wellness en beauty. De Veluwse Bron is een compleet wellnessdorp. Een last minutes wellness weekend in de Veluwse Bron hoeft niet eens duur te zijn. Regelmatig organiseert men er voordeelarrangementen, zodat het gevoel van welbehagen hier voor iedereen is weggelegd.

Verschillende voordeelarrangementen

Met het voordeelarrangement kunnen we er ons een dag verwennen en genieten van alle wellnessfaciliteiten voor amper 65 euro (op het moment van schrijven), een luxe lunchbuffet en een ontspannende massage, een hannah gelaatsbehandeling of een Ayervedische massage inbegrepen. Met een last minutes wellness weekend in de Veluwse bron geniet men een weekend lang van alle wellnessfaciliteiten voor 139 euro, en dit in samenwerking met het nabijgelegen vijfsterrenhotel 't Spelderbos. Voor dit budgetvriendelijke prijskaartje verblijven we er twee nachten in een comfortabel appartement. Dit hotel is uitgerust met twee overdekte zwembaden, sauna, fitnesszaal en  squash- mogelijkheden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020