Excite

Last-minute naar Curaçao

Veel Nederlanders gaan graag naar Curaçao met vakantie. Het eiland heeft veel te bieden, vooral het altijd lekkere weer en de stranden zijn in trek. En ook al ben je in het Caribisch gebied, je kunt overal in het Nederlands terecht. Er gaan elke dag meerdere vluchten van Amsterdam naar Curaçao, van diverse maatschappijen.

Voor een last-minute moet je wel snel vrij kunnen krijgen. Je kunt de periode en de duur van je verblijf niet kiezen, die liggen vast. Net zoals of je all inclusive, vol pension, half pension of kamer met ontbijt hebt. Daar staat tegenover dat je heel weinig hoeft te regelen. Je kunt eventueel ook meteen vertrekken. Het aanbod aan vakantiebestemmingen is soms een beetje beperkt. Als je een bepaalde plek voor ogen hebt, is er een kans dat je dat idee moet laten varen, zeker als je gekozen bestemming niet zo voor de hand ligt.

Om goedkoop te slagen voor een vakantie op Curaçao zijn er diverse mogelijkheden. Veel reisorganisaties bieden last-minutes aan. Een avondje zoeken via Google levert veel informatie op. Maak een map met favorieten aan en sla daar alle aanbieders in op zodat je de prijzen kunt vergelijken. Trek er gerust een avondje voor uit, bepaal waar je naar toe wilt en vergelijk dan alle aanbiedingen. Dat kan tot honderden euro's schelen.

Het reisbureau kan je ook allerlei tips geven voor je reis naar Curaçao. Van bezienswaardigheden tot aanbiedingen, zij zijn vaak een goed alternatief voor zoeken op internet.

Afbeelding: Flickr account thms

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020