Excite

Last-minute naar Frankrijk

Frankrijk is voor veel Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. Het land heeft veel te bieden, van een rijke cultuur tot veel natuurschoon en van imposante bergen tot prachtige stranden. En het is er vaak lekker weer. Frankrijk is ook erg gemakkelijk bereikbaar, zowel over de weg als door de lucht of per trein.

Voor een last-minute moet je wel snel vrij kunnen krijgen. Je kunt de periode en de duur van je verblijf niet kiezen, dat ligt vast. Net zoals of je all inclusive, vol pension, half pension of kamer met ontbijt hebt. Daar staat tegenover dat je heel weinig hoeft te regelen. Je kunt eventueel ook meteen vertrekken. Het aanbod aan vakantiebestemmingen is soms een beetje beperkt. Als je een bepaalde plek voor ogen hebt, is er een kans dat je dat idee moet laten varen, zeker als je gekozen bestemming niet zo voor de hand ligt.

Om goedkoop te slagen voor een vakantie in Frankrijk zijn er diverse mogelijkheden. Veel reisorganisaties bieden last-minutes aan. Een avondje zoeken via Google levert veel informatie op. Maak een map met favorieten aan en sla daar alle aanbieders in op zodat je de prijzen kunt vergelijken. Trek er gerust een avondje voor uit, bepaal waar je naar toe wilt en vergelijk dan alle aanbiedingen. Dat kan tot honderden euro's schelen.

Afbeelding: Flickr account jimmyharris

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020