Excite

Lastminute skivakanties

Tenzij je vroeg boekt en van vroegboekkorting profiteert, is een lastminute vakantie vaak voordeliger dan een ‘gewone’ vakantie. Het is dus niet altijd nadelig om op het laatste moment te boeken. Alleen, waar vind je die voordelige lastminute skivakantie? Op internet vind je verschillende handige websites die lastminute (wintersport)vakanties voor je op een rij zetten, zoals lastminuteszoeken.nl.

Verder is vakantieveilingen.nl een website die steeds populairder wordt. Hier biedt je op een lastminute vakantie. Bij elke aangeboden vakantie staat een klokje dat afloopt. Als de tijd op is, krijgt de hoogste bieder de vakantie. Op dit moment staan er tal van skivakanties op vakantieveilingen.nl waar je op kunt bieden. Nog een tip is vakantiediscounter.nl.

Je kunt verder kijken bij reisorganisaties die veel wintersportvakanties in hun aanbod hebben, zoals Bizztravel, Sunweb, Neckermann, Jiba, De Jong Intra en Snowtime. Ook deze reisorganisaties hebben altijd lastminute skivakanties op hun websites staan. Als je verschillende lastminute vakanties van deze aanbieders met elkaar vergelijkt, vind je gemakkelijk een zo goedkoop mogelijke skivakantie.

Bij bijvoorbeeld Snowtime heb je nu een lastminute skivakantie in Oostenrijk vanaf 119 euro voor vier dagen. Ook Wintertrex heeft veel goedkope lastminute wintersportvakanties. Met de zogenaamde februariknaller krijg je op verschillende vakanties tussen de 40 en de 80 euro korting op de skivakantie. Zo zit je maar liefst 7 nachten in een luxe woning in het chaletdorp Bachat-Boulloud (Chamrousse) vanaf 189 euro per persoon. De woning ligt direct aan de piste.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Paul JH

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020