Excite

Lastminutehotels boeken in Amerika

Er zijn diverse sites waar je tot op het laatste moment een hotel kunt boeken. Amerika heeft aan hotels namelijk geen gebrek. Natuurlijk wil je het liefst het minste betalen voor je verblijf. Gelukkig voorziet Amerika ook in deze behoeften. Heb je je creditcard bij de hand, kijk dan eens naar de beste optie voor lastminutehotels: het verrassingshotel.

Het principe is simpel: je boekt een hotel dat voldoet aan bepaalde eisen en je betaalt zonder te weten welk hotel je krijgt. Het enige wat je weet, is dat het hotel in een bepaald gebied ligt, een bepaald aantal sterren heeft en minimaal de faciliteiten die je hebt ingevoerd. Pas nadat de betaling is gelukt, krijg je in een mailtje te zien in welk hotel je gaat slapen.

Het is net een cadeautje voor jezelf. Bovendien heb je weinig risico, omdat je vooraf de minimumvereisten voor een kamer invult. Om een voorbeeld te geven: voor nog geen negentig dollar slaap je in een vijfsterrenhotel in Las Vegas. Het hotel ligt aan The Strip. Je weet niet welk hotel het is, maar normaal gesproken betaal je voor een hotel in die prijsklasse toch snel een paar honderd euro. Gegarandeerd winst dus!

Sites waarop je zulke deals vindt, zijn bijvoorbeeld hotwire.com. Deze site werkt heel simpel: het ziet welke kamers er nog vrij zijn in diverse hotels. De hotels balen hiervan en willen liever een laag bedrag hebben voor de kamer dan niets. Jij krijgt dus de korting doordat hotwire die kamer vult. Hotel blij, jij blij. Verras je zelf met een luxe hotel voor minder geld en boek snel je lastminutehotel in Amerika.

Afbeelding: Flickr, Sutanto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020