Excite

Lastminutereis naar Kreta

Als je de wintertemperaturen even zat bent, is het een uitstekend idee om een lastminutevakantie te boeken naar het prachtige eiland Kreta. Op Kreta is het het hele jaar door aangenaam vertoeven. De temperatuur schommelt ’s winters rond de tien tot vijftien graden. Dat is even wat anders dan de vrieskou en het kwakkelweer in Nederland!

Wil je in de zomer een lastminutereis naar Kreta boeken, dan kun je je lol op. Er zijn talloze reisorganisaties die lastminutereizen aanbieden naar dit Griekse eiland. De warmste maanden zijn juni, juli en augustus. Ook in september en oktober ligt de temperatuur nog hoog; gemiddeld zo’n twintig graden. Je kunt in de nazomer dus ook nog prima naar Kreta.

Nu duidelijk is geworden dat je elk seizoen wel naar Kreta kunt om van het heerlijke weer te genieten, is het grote uitzoeken van interessante lastminutereizen begonnen. Zoals gezegd zijn er diverse reisorganisaties die lastminutevakanties naar het Griekse eiland aanbieden. Je kunt onder andere terecht bij Jiba, Neckermann en Thomas Cook. Even zoeken op ‘Lastminute Kreta’ levert je bovendien nog meer aanbieders op.

Naar Kreta vlieg je in zo’n drieëneenhalf huur. Binnen een halve dag kun je dus al heerlijk in je hotel op Kreta zitten als je een lastminutereis boekt. Neem nog een halve dag om je spullen in te pakken en dan zit je morgen al te genieten van het Griekse eten en het heerlijke klimaat op Kreta. Boek dus snel je lastminutereis naar dit eiland!

Afbeelding: Flickr, Wolfgang Staudt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021