Excite

Lastminutes naar De Algarve, Lissabon en Porto

Portugal: het eten is er goed, de sfeer is er gemoedelijk en vriendelijk en in de restaurantjes en bars is alles uitstekend verzorgd. Bovendien staat Portugal bekend om het aantrekkelijke prijsniveau. Portugal heeft een mediterraan klimaat met warme droge zomers en koele winters. Wel zijn er grote verschillen tussen het noorden en zuiden. De Algarve bijvoorbeeld is warmer dan de rest van het land. Als je nu op zoek bent naar een lastminute, kun je dus het beste naar deze regio.

Als je niet op zoek bent naar een zonvakantie, maar een bruisende stedentrip dan zijn Porto en Lissabon aanraders. Beide steden zijn absoluut een bezoek waard vanwege de prachtige gebouwen en de gezellige sfeer. Lissabon is de hoofdstad van Portugal en is bekend vanwege de fadomuziek. De oude volkswijk Alfama met steile straatjes en steegjes ligt ten oosten van het centrum en hier zijn verschillende fadohuizen waar de traditionele fado ten gehore wordt gebracht.

Een lastminute naar Portugal vind je bij verschillende reisorganisaties. Om een zo goedkoop mogelijke lastminute te vinden, doe je er goed aan gebruik te maken van een website die de verschillende beschikbare lastminute reizen met elkaar vergelijkt. Organisaties die lastminutes naar Portugal hebben zijn Kras, De Jong Intra, Ga Samen, Booking.com of Arke.

Je kunt bij bijvoorbeeld de KLM ook alleen een lastminute retourvlucht naar Portugal kopen. Dan regel je dus zelf je verblijf. Een lastminute ticket naar Portugal kost gemiddeld 188 euro bij de KLM. Vaak is het wel goedkoper om een gehele reis, inclusief accommodatie te boeken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker F Mira

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021