Excite

Lastminutevakantie Kreta

Van alle Griekse eilanden is Kreta wel het bekendste eiland. Jaarlijks komen hier duizenden toeristen die de indrukwekkende kloven, de kliffen en de prachtige hoogvlaktes bezoeken. Natuurlijk komen er ook veel voor de heerlijke stranden. Bekijk hier verder de olijf-, sinaasappel- en wijngaarden, en neem eens deel aan een wijnproeverij.

Ga je liever voor cultuur, dan heeft Kreta je ook nog genoeg te bieden. Bezoek bijvoorbeeld monumenten en opgravingen, zoals in Knossos en Frangkokastello. Na een dagje cultuur kun je nog even uitgebreid gaan winkelen; in de toeristische plaatsen op Kreta zijn de winkels ’s ochtends vanaf negen uur open en ze sluiten er pas om elf uur ’s avonds. Ook handig als je even wat wil inslaan voor het uitgaan dus.

Uitgaan kun je namelijk ook prima op Kreta. De bekendste badplaats van het Griekse eiland is wel Chersonissos, zeker na Oh Oh Cherso! zijn intrede deed. Bekijk hoogstpersoonlijk waar de cast van deze tv-show uithing tijdens de opnames. Eén ding is zeker: als je vandaag nog je lastminutereis naar Kreta boekt, zul je je absoluut niet vevelen tijdens je vakantie.

Het hele jaar door kun je je lastminutereis naar Kreta boeken. Onder andere Thomas Cook, Sunweb en Ferio bieden lastminutereizen aan naar dit Griekse eiland. Je kunt ook boeken via Oad of Olezo. Sites als inpakkenenwegwezen.nl hebben ook een groot aanbod. Met deze en meer aanbieders van lastminutereizen naar Kreta is het een kwestie van prijzen vergelijken om zo de beste prijs te betalen voor je lastminutevakantie naar Kreta!

Afbeelding: Flickr, Romtomtom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021