Excite

Lastminutevakantie Marokko

Een reis door Marokko is een reis door de tijd. Ga terug naar de tijd van de Berbers, maak de mooiste kamelentochten door de woestijn en voel je één met het landschap. Bezoek de traditionele dorpjes, levendige markten en ruige, onbedorven berggebieden. Kom naar koningssteden en kasbahs van Marokko om daar de authentieke Arabische sfeer te proeven. De sprookjes van 1001 nacht waren nog nooit zo tastbaar.

Behalve deze traditionele elementen heeft Marokko ook de mooiste moderne steden. Buiten woestijnen zijn er ook de prachtige groene oases, met dadelpalmen en boomgaarden tot aan de horizon. Verwacht je in Marokko het één, dan krijg je ook het ander. Deze verrassende bestemming valt eigenlijk nauwelijks in één vakantie te ontdekken. Daarom alvast een waarschuwing: naar Marokko reizen is verslavend.

Wil je een lastminutereis boeken naar het Noord-Afrikaanse Marokko, dan heb je de keuze uit vakanties met verschillende samenstellingen. Zo kun je een cultuurreis maken, waarmee je wordt begeleid langs de mooite soeks (markten), medina’s en berberdorpjes. Je kunt ook een rondreis maken langs de koningssteden van Marokko, of een cruise maken langs onder andere Spanje, Marokko en de Canarische eilanden.

Als je je keuze hebt gemaakt voor je lastminutevakantie naar Marokko, dan wordt het tijd om te vergelijken. Tenslotte wil je de beste prijs betalen voor je lastminutereis Marokko, en dat kan door goed te bekijken welke aanbieder in het geval van jouw reis goedkoper is. Dezelfde Marokko-reizen worden soms op een andere website goedkoper aangeboeden. Zoek dus goed voor je je lastminutereis naar Marokko boekt. Daarna is het een kwestie van genieten.

Afbeelding: Flickr, Milamber's portfolio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020