Excite

Lekker goedkoop: hotels in Tsjechië

Op vakantie naar Tsjechië kan nog steeds vrij goedkoop; het is echt een van de meest voordelige vakantielanden van Europa. Datzelfde geldt voor hotels. Zelfs als je voor ultieme luxe gaat, betaal je vaak nog relatief weinig. Dit geldt ook voor de hotels die wij voor je uitzochten. Hier een selectie.

Hotel Kings Court is een hotel dat je eigenlijk tenminste één keer bezocht moet hebben. Dit vijfsterrenhotel biedt alle luxe en ligt direct naast de meest chique winkelstraat van de stad Praag. Het hotel is voorzien van een Zen Asian Spa en een zwembad. Ook is er gratis gebruik te maken van fitnessfaciliteiten en internet. De kamers zijn voorzien van onder meer airco, flatscreen tv en koffie en thee, terwijl je buiten je kamer nog gebruik kunt maken van een Finse sauna of een Turks stoombad.

Een andere topper ligt eveneens in het hartje van Praag, dit is Art Deco Imperial Hotel. Ook dit hotel heeft vijf sterren. Het hotel stamt uit 1914, maar is in de afgelopen jaren gerenoveerd. Het hotel heeft heel veel unieke mozaïeken en ligt op loopafstand van het oude stadsplein en de Karelsbrug. De kamers zijn elegant en voorzien van marmeren badkamers. Dankzij vloerverwarming zijn deze heerlijk comfortabel.

Ook voor deze hotels geldt: het is handig om ze vooruit te boeken. Het is vaak zo dat je, als je eenmaal aan de balie staat, veel meer voor een kamer betaalt dan in elk ander geval. Bovendien kun je via internet nog kijken of er een kortingsmogelijkheid bestaat. Dit kan je geld schelen, terwijl je niet in hoeft te leveren op luxe!

Afbeelding: Flickr account rachel_thecat

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020