Excite

Lekker hotel in Knokke-Heist

Het pittoreske Knokke-Heist aan de Belgische kust is zeker een bezoekje waard. Het is niet heel groot, maar je vindt hier wel veel interessante bezienswaardigheden, zoals het museum Sincfala en Natuurreservaat het Zwin, waar je prachtige fietstochten kunt maken. En dan heb je er natuurlijk nog de hotels, die je uitnodigen tot ontspanning. De beste keuze bespreken we hier!

En dan beginnen we met het stijlvolle Hotel Pavillon Du Zoute. Dit hotel ligt in Knokke-Heist en op slechts 700 meter afstand van het strand. Bovendien is het natuurgebied Het Zwin heel erg dichtbij, waardoor je eigenlijk direct op de fiets kunt stappen voor een ontspannen tocht. Pavillon Du Zoute is een viersterrenhotel en dat uit zich onder meer in het overdekte zwembad, de sauna, het solarium en het sfeervolle restaurant. Ook erg handig: in dit hotel zijn huisdieren gewoon toegestaan.

Een andere keuze waar je je niet in kunt vergissen is Villa Paul’s. Dit is een heerlijk sfeervolle villa die op een heel kleine afstand van het centrum van Knokke-Heist ligt. Alle voordelen van dit hotel maken echter veel goed: de landelijke ligging, de jacuzzi in de tuin, de kamers met eigen jacuzzi, douche, toilet en föhn en een gezellige ontbijtruimte. Bovendien biedt deze villa je veel privacy, want er zijn maar drie kamers. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens lang moet wachten op andere gasten. Sterker nog; met drie kamers kun je de villa ook prima afhuren met een groepje!

Afbeelding: Flickr account jepoirrier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020