Excite

Lekker luxe overnachten in hotels Engeland

Een vakantie naar Engeland kan heel goedkoop zijn; de reis is niet zo ver en dat scheelt je al aanzienlijk in de reiskosten. Zo’n reisje kan echter ook dé gelegenheid zijn om eens wat luxe hotels uit te proberen. Je budget is dan hetzelfde als bij een verre vakantie, maar je ervaring zal compleet anders zijn!

In Engeland zijn natuurlijk tal van luxe hotels beginnen, met name de hotels op het platteland zijn indrukwekkend. Neem bijvoorbeeld de hotels van Pride of Britain Hotels. Dit zijn 38 onafhankelijke hotels die stuk voor stuk indruk maken. De landhuizen bieden mooie kamers aan en een uitstekende service. Als je wilt kun je hier zelfs je bruiloft vieren. Natuurlijk zijn deze hotels ook iets voordeliger te boeken, als je gebruik maakt van een van de last minute mogelijkheden.

In Londen vind je bijvoorbeeld het Baglioni Hotel. Dit hotel kijkt uit over de prachtige Kensington Gardens en Kensington Palace. In het hotel kun je genieten van een heerlijke kamer, maar ook van de kwaliteit van het eten: in het hotel is namelijk een restaurant gevestigd.

Als je niet per se in de stad hoeft te zitten, maar wel graag naar Londen wilt, bezoek dan eens het Draycott Hotel Londen. Dit hotel is geheel opgetrokken in Edwardiaanse stijl en biedt je alle luxe en privacy die je je kunt wensen. Met vijf sterren op haar naam zal dit hotel niemand tegen vallen!

Afbeelding: Flickr account Lincolnian

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020