Excite

Lekker ontspannen op een camping in Duitsland

Het hele jaar hard werken, verplichtingen nakomen en dan is het eindelijk zover. Vakantie! En wat is er dan lekkerder dan de tent achterin te gooien of de caravan aan de auto te haken voor een vakantie op een camping in Duitsland?

Snelwegen, grote auto’s en Bratwurst. Zo kennen de meeste mensen Duitsland. Maar Duitsland heeft zoveel meer te bieden. Schitterende omgevingen, parken en natuurlijk historische steden die je eens in je leven bezocht moet hebben. En wat is er dan fijner dan na zo’n dag voldaan terug te gaan naar de camping?

Duitsland heeft veel campings voor mensen met een tent of een caravan. Als je met je kinderen op reis gaat is het handig een camping uit te zoeken die ook wat faciliteiten hebben voor kinderen zoals een zwembad of waar spelletjes overdag georganiseerd worden. Ga je in het hoogseizoen, boek dan lekker vroeg, veel campings zitten ver van te voren al vol. Ook geeft vroeg boeken het voordeel dat je niet hele stukken met je toiletrol over de camping hoeft te lopen. Scheelt weer een verhaal op een verjaardag.

Zoek thuis dus al uit wat je van een camping verwacht,want ze zijn er in alle soorten en maten van luxe. Zo heb je ultraluxe campings die je van alle gemakken voorzien, maar wil je juist een beetje back to basic dan kun je ook een camping uitzoeken waar je lekker aan een kabbelend beekje zit midden in de natuur. Hoe dan ook; op een camping in Duitsland kun je tot rust komen, zoals jij dat wilt!

Afbeelding: Flickr account Spigo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020