Excite

Lekker op fly and drive vakantie

Alleen door meerdere plekken in een land te zien, kun je zeggen dat je daadwerkelijk wat hebt gezien van de bestemming. Als je alleen maar op één plaats blijft heb je immers nog geen goed beeld van het land. Tijdens een fly and drive vakantie krijg je veel meer te zien van een land. Je ziet niet alleen de bestemmingen waar je heen rijdt, maar ook de wegen waar je rijdt en de plaatsen waar je een tussenstop maakt.

Bekende landen voor een fly and drive vakantie zijn Amerika, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Toch kun je ook prima naar andere landen gaan. Eigenlijk is vrijwel ieder land geschikt voor een fly and drive vakantie. Soms kun je ook meerdere landen met elkaar combineren.

Een fly and drive vakantie kun je bij veel reisbureaus boeken. Zij zorgen er dan voor dat je zowel een vliegticket als een huurauto kunt krijgen. Omdat het een pakket is, levert dat voordeel op voor jou. Er zijn vaak ook routes beschikbaar, zodat je een mooie vakantie tegemoet gaat. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het vliegticket en de autohuur los te boeken. Of wat dacht je van zelf alle routes plannen? Let er dan wel altijd op of je weer terugkomt op de plaats waar je de auto hebt gehuurd, of dat je hem ergens anders inlevert, zoals vooraf afgesproken met het autoverhuurbedrijf. In het laatste geval dien je een autoverhuurbedrijf te vinden waarbij je de auto kunt inleveren op andere plaatsen.

Afbeelding: Flickr account david_spigolon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020