Excite

Lekker op vakantie in hotels in Sevilla

Sevilla is één van die typisch Spaanse plekjes: de stad is groot, maar je vindt hier nog het typisch ‘oude’ Spanje. Mooi, want dat betekent ook dat je hier als geen ander kunt genieten van de Spaanse cultuur. Dat doe je natuurlijk het beste vanuit lekkere hotels. En dan bij voorkeur ook nog een klein beetje in het centrum!

Neem bijvoorbeeld Silken Al-Andalus Palace. Dit luxe hotel ligt praktisch in het centrum, heel dichtbij de Plaza de España. Je kunt hier gebruik maken van gratis draadloos internet, maar ook lekker baantjes trekken in het buitenzwembad. Terwijl je dat doet, voelt het bijna of je midden in de natuur zwemt, omdat om het buitenzwembad heen prachtige tuinen zijn aangelegd.

Je kunt ook overnachten in Hotel Becquer. Dit hotel is net even een beetje luxer en beschikt niet alleen over een buitenzwembad, maar ook over een zonneterras. Bovendien hebben de kamers hier gedeeltelijk uitzicht op de Giralda en de kathedraal van Sevilla. Uiteraard is het hotel voorzien van tal van andere faciliteiten, zoals de jacuzzi, een Turks bad en een sauna. Die zijn allen te vinden in de spa van het hotel.

Omdat Sevilla wel een druk bezochte stad is, is het alleen aan te raden op de bonnefooi te gaan, als je verder weinig tot geen eisen aan je overnachtingsruimte stelt. Anders is de kans groot dat je voor een dichte deur komt te staan.

Afbeelding: Flickr account desbyrnephotos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020