Excite

Lekker slapen in Londen

Helaas, Londen is duur. Dat betekent dat het mooi meegenomen is als je op je accommodatie kunt besparen. Om te beginnen kun je uitgebreid kiezen uit soorten verblijfplaatsen, omdat die variëren van luxehotels tot jeugdherbergen en pensions. Daartussen heb je de middenklassehotels en goed betaalbare en duurdere hotelketens, zoals Holiday Inn en Best Western, en Hilton en Marriot.

Jeugdherbergen (youth hostels) zijn er ook. Voor nog geen twee tientjes heb je een slaapplek met gedeelde badkamer. Zoek je een jeugdherberg, dan ben je het beste af in de wijken rond Hyde Park, Paddington, Bayswater en Earl’s Court. Met de metro kom je vervolgens gemakkelijk en relatief goedkoop in het centrum van Londen uit.

De locatie is sowieso een belangrijke factor bij de prijzen voor accommodatie in Londen. In het centrum betaal je je blauw voor een kleine, eenvoudige kamer, terwijl je buiten het centrum veel goedkoper een luxe kamer kunt reserveren. Omdat het openbaar vervoer in Londen zo goed is geregeld, maakt de locatie stukken minder uit. Kijk dus wat verder dan in en rond het centrum en zoek goede hotels voor nog betere prijzen in de buitenwijken.

Heb je er toch wat geld voor over, dan kun je naar populaire wijken van Londen. Zo is er het bekende West End, de theaterbuurt met veel restaurants, bars, en natuurlijk theaters. Dankzij sites als Booking.com kun je gelukkig ook besparen op de duurste hotels. Zoek en boek de beste deal voor Londen, en geniet van deze indrukwekkende hoofdstad.

Afbeelding: Flickr, .: Philipp Klinker :.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020