Excite

Lekker slapen in Nieuwpoort

Kom heerlijk zonnen op het brede zandstrand van Nieuwpoort en bezoek de grootste jachthaven van Noord-Europa. Maak je geen zorgen over hygiëne en veiligheid, want de stranden van Nieuwpoort zijn bekroond met de blauwe vlag. Even geen zee? Bezoek dan het groene achterland van Nieuwpoort, wat zowel te voet als per fiets prima mogelijk is, en verwonder je over het natuurschoon.

Een stad met veel historie en bezienswaardigheden kan de naam hebben ouderwets te zijn, maar voor Nieuwpoort geldt toch heel wat anders. Behalve dat de website nieuwpoort.be er gelikt uitziet, kun je er meer lezen over de speciale applicatie die er is ontwikkeld. Pak je iPhone of iPad er maar bij, want je kunt de app van Nieuwpoort downloaden om alles uit je bezoek te halen.

Dan rest nog wel de vraag: waar ga je slapen in Nieuwpoort? Behalve diverse campings, hoeves en vakantieparken zijn er ook uitstekende hotels en bed & breakfasts in Nieuwpoort te vinden. Twee hotels die als beste uit de bus komen in Nieuwpoort zijn Gastenverblijf De Arend en bed & breakfast Blanches Voiles.

Ook de hotelketens zijn vertegenwoordigd in Nieuwpoort. Zo kun je er slapen in het Best Western. Wil je net buiten Nieuwpoort verblijven? Zoek dan hotels in plaatsen als Schore, Middelkerke en Koksijde-Bad. Deze zijn allemaal binnen een straal van tien kilometer van Nieuwpoort te bereiken. Hiermee heb je dus voldoende keuze in hotels. Laat je vakantie in Nieuwpoort maar beginnen!

Afbeelding: Flickr, jonworth-eu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020