Excite

Lekker snel en voor bijna geen geld naar Spanje

Lastminutes naar Spanje zijn populair Nederlanders. Logisch, want wil wil er nu niet op het laatste moment besluiten om naar een heerlijk warm land te gaan met een prachtige natuur en cultuur? Lastminute vakanties naar Spanje bieden alles wat je zoekt in een vakantie. Van stedentrips naar Madrid, Barcelona of Valencia, een vakantie naar een van de Spaanse badplaatsen aan de Costa Brava of de Costa del Sol of een vakantie naar een van de tropische eilanden.

Interessante steden om te bezoeken in Spanje zijn Sevilla, Madrid en Barcelona. Het mediterrane klimaat, de indrukwekkende cultuur, de heerlijke keuken en rijke historie zorgen ervoor dat deze steden lastminute bestemmingen bij uitstek zijn. Vooral lastminute stedentrips naar Barcelona zijn goedkoop, vanaf circa 170 euro heb je een retourvlucht en een leuk hotel voor drie nachten. Goedkope lastminute stedentrips vind je gemakkelijk via websites als lastminuteszoeken.nl die een overzicht geven van alle lastminute vakanties.

Ga je voor een zonvakantie dan zijn naast Costa Brava en Costa del Sol, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria en Fuerteventura geliefde bestemmingen. Op bijvoorbeeld Arke staat nu een 8 daagse vliegreis naar Mallorca vanaf 225 euro. Je verblijft dan in het appartementencomplex Club Martha’s met mooie zwembaden en een levendige club.

Ook D-reizen biedt veel goedkope lastminute vakanties naar Spanje aan. Vanaf 340 euro zit je 8 dagen in een luxe hotel in Costa del Sol. Omdat het aanbod aan goedkope lastminutes naar Spanje zo groot is, doe je er goed aan eerst te beslissen of je een stedentrip wilt doen, of een zonvakantie. Vervolgens ga je naar of een vergelijkingssite voor stedentrips, of naar een vergelijkingssite voor goedkope zonvakanties. Zo zoek je gemakkelijk de goedkoopste vakantie ertussen uit.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alquiler de Coches

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020