Excite

Leuke hostels in Berlijn

De beste accommodaties in Duitsland zijn de leuke hostels in Berlijn. Deze miljoenenstad heeft zoveel verschillende wijken met ieder een eigen karakter, dat er voor ieder wat wils is. Een weekendje weg naar Berlijn is daarom extra leuk als je verblijft in een hostel. Gezellig tussen de andere reizigers en dichtbij informatie over alle activiteiten en bezienswaardigheden die de Duitse hoofdstad te bieden heeft.

A&O Hostels

Verspreid over de stad liggen verschillende locaties van A&O Hostels. De hostelkamers zijn erg basis in hun vormgeving, maar de bedden zijn schoon en goed. De leuke hostels zijn vooral geschikt voor (grote) groepen reizigers die samen op een kamer willen overnachten. Ontbijt en beddengoed kun je tegen betaling extra bijboeken. Het personeel is geroutineerd en daardoor goed op de hoogte van verschillende activiteiten in de buurt en in de stad. De hostels zijn over het algemeen zeer goed bereikbaar.

Sunflower Hostel

Een echte backpack vakantie beleef je in het Sunflower Hostel. Dit kleurrijke hostel staat middenin de wijk Friedrichshain, waardoor je direct in het hart van creatief Berlijn zit. Helaas heeft dit hostel maar relatief weinig kamers. Reserveer dus tijdig als je een plekje wil in een van de stapelbedden die dit leuke hostel in Berlijn rijk is.

Regenbogenfabrik

Een vrolijk hostel in een groene tuin is de Regenbogenfabrik (foto). Dit leuke hostel is zowel geschikt voor groepen als voor reizigers die liever alleen de stad verkennen. Het hostel heeft niet de sociale backpack gemoedelijkheid, maar richt zich meer op de alternatieve reiziger.

Generator Hostel

In de kindvriendelijke wijk Prenzlauerberg vind je het Generator Hostel. Dit ruime hostel weet de echte backpack sfeer te combineren met de Duitse gezelligheid. In de zomer zijn er vaak barbecues en kun je socializen met andere reizigers. Aan de buitenkant ziet het Generator hostel en niet erg gezellig uit, maar de sfeer binnen is compleet anders. Niet te missen als je op zoek bent naar de leuke hostels in Berlijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019