Excite

Leuke hostels in Londen

Londen is een prachtige stad aan de rivier de Thames waar voor jong en oud genoeg te beleven valt. Kom je voor de Big Ben, Buckingham Palace, Hyde Park, de Londen Eye... of gewoon voor de enorme hoeveelheid winkels en het uitgaansleven? Waar je ook voor komt, je kunt het in Londen zeker vinden.

Omdat Londen zo’n populaire bestemming is, ook voor stedentrips, hoef je je geen zorgen te maken over de diversiteit van de beschikbare accomodatie. Alhoewel het rondom Kerst en tijdens schoolvakanties drukbezet kan zijn, zijn er altijd nog wel kamers beschikbaar. Zoek daarom uitgebreid naar het beste hostel voor je bezoek aan Londen.

Gezellig is het meestal in de jeugdherbergen of youth hostels die Londen rijk is. Voor zo’n vijftien euro per nacht heb je al een heerlijk bed. De gedeelde badkamer bevindt zich doorgaans op de gang. Zeker voor reizigers alleen kan een jeugdherberg of youth hostel een aanrader zijn; je leert gelijk nieuwe mensen kennen.

Enkele aanraders in Londen zijn het All Star Hostel (krijgt een acht), The Walrus Waterloo (krijgt een negen), en Queen Elizabeth Fulham (krijgt een 7,5). Deze drie hostels bieden je al een slaapplaats aan voor nog geen tien euro per nacht. Al zin om te boeken? Zoek gelijk naar je ideale hostel in Londen en krijg een goed bed voor een nog betere prijs.

Afbeelding: Flickr, Theresa Elvin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021