Excite

Leuke hotels in Amsterdam

Er zijn voldoende leuke hotels in Amsterdam om nooit meer slecht te slapen. Helaas kan het lastig zijn om de juiste prijs-kwaliteit verhouding te vinden bij een overnachting in onze hoofdstad. Daarom zetten wij in dit artikel een paar leuke hotels in Amsterdam op een rij, zodat je door de bomen het bos weer kunt zien. Vergeet voordat je boekt niet om te bellen voor een goede prijsafspraak!

Lloyd Hotel Amsterdam

Een sfeervol design hotel in een monumentaal pand aan het water, dat is het Lloyd Hotel - een van de leuke hotels die Amsterdam te bieden heeft. Het Lloyd Hotel heeft 117 slaapkamers die variëren van 1 ster met een gedeelde badkamer, tot luxe 5 sterren suites. Sommige kamers zijn ingericht met designmeubels van Nederlandse makelarij. In het Lloyd Hotel huist ook een culturele ambassade, zie zorgt voor informatievoorziening over culturele activiteiten in Amsterdam. Kamers vanaf 47 euro.

Hotel Arena Amsterdam

In Amsterdam Oost vind je sinds 2002 Hotel Arena: een 4 sterren design hotel, eveneens gevestigd in een monumentaal pand. Je vindt hier zoals in de meeste leuke hotels in Amsterdam ook een restaurant en café. Daarnaast is Hotel Arena een nachtclub en hebben ze een heerlijke tuin. Hotel Arena is de perfecte plek om zowel Amsterdammers als wereldreizigers te ontmoeten, en dat alles op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam in de kleurrijke Oosterpark wijk. Kamers zijn er al vanaf 100 euro, maar hebben in de meeste gevallen een slaap- en woongedeelte. Er zijn ook studio’s en suites te huur voor meer luxe en comfort.

Qbic Hotels Amsterdam

Nieuw is Qbic Hotels in het zuiden van Amsterdam. Qbic Hotels is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel richting de stad als richting het vliegveld ben je niet langer dan een kwartier onderweg. De kamers zijn praktisch, maar met oog voor modern design ingericht. Met een badkamer met details van ontwerper Philip Starck en een bed van Hästens of Eastborn weet je dat je kwaliteit krijgt. En dan alles voor een prijs vanaf 38 euro per kamer, inclusief wifi en een luxe televisie. Absoluut een aanwinst onder de betaalbare en leuke hotels van Amsterdam.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020