Excite

Leuke hotels in Lyon

Lyon heeft een beperkt aanbod hotels als je dit vergelijkt met andere grote steden. Je kunt er bijvoorbeeld weinig vier- en vijfsterrenhotels vinden. Twee- en driesterrenhotels zijn er wel goed vertegenwoordigd. Het is dus vrij eenvoudig om een redelijk hotel te vinden met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. In totaal zijn er meer dan 300 hotels en het aanbod breidt zich geleidelijk uit.

Wil je liever niet naar een hotel en zoek je het avontuur op? Net buiten het centrum van Lyon bevindt zich een grote camping, de Lyon International Camping Ground. Deze camping biedt plaats aan maar liefst 150 tenten. Het terrein zelf is zes hectare groot. Je kunt vanaf de camping de bus nemen, die je in tien minuten naar het centrum brengt.

Toch zijn ook de hotels in Lyon de moeite waard. Leuke hotels vind je al vanaf vijftig tot zeventig euro per nacht. Hostels heb je al vanaf één of twee tientjes per nacht. Het kan echter lonen om in plaats van een hostel toch voor een hotelkamer te kiezen, aangezien de prijzen van hostels in Lyon niet altijd even laag zijn.

Hoog beoordeelde hotels in Lyon zijn onder andere Campanile Lyon Part Dieu, Novotel Lyon-Gerland en Hotel Lyon Métropole. Je kunt ook slapen in één van de uitstekende appartementen in Lyon, waar je beschikt over je eigen kookvoorzieningen en dus kunt besparen op je maaltijden door zelf te koken in plaats van uit eten te gaan. Wat je ook zoekt: in Lyon vind je de accommodatie die bij jouw wensen past.

Afbeelding: Flickr, Guillaume Cattiaux

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020