Excite

Leuke hotels in Malta

Malta bestaat uit verschillende eilanden, namelijk Gozo en Comino. Er zijn veel historische stadjes op Malta. Zo heb je bijvoorbeeld hoofdstad La Valletta. De stad staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en is daardoor erg geliefd bij veel mensen. Je vindt er immers talloze historische bezienswaardigheden. De luchthaven ligt op ongeveer tien kilometer afstand van de stad vandaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen een hotel in Valletta boeken.

Comino is het eiland waar het wat kaal oogt, maar waar wel genoeg te doen is. Er zijn mooie witte stranden met prachtige oceanen waar je prima terecht kunt voor een ontspannende vakantie. Je kunt hier heel goed snorkelen en duiken. Logischerwijs zijn er dan ook op dit eiland talloze hotels te vinden.

Op Malta vind je voornamelijk eenvoudige hotels en guesthouses. Er zijn echter ook wel enkele luxere hotels. Bedenk vooraf goed in welk gebied van Malta je graag wilt verblijven. Of misschien wil je wel meerdere locaties bezoeken tijdens bijvoorbeeld een rondreis. Veel hotels en guesthouses worden door touroperators geboekt. Het kan in sommige gevallen dus erg lastig zijn als je zelfstandig een hotel wilt vinden. Het is dan ook verstandig om vooraf een hotel te zoeken, zodat je niet op locatie zonder overnachtingsplaats zit.

Afbeelding: Flickr account ramonbaile

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020