Excite

Leuke, kleine campings in Italië op Sardinië

Kleine campings in Italië: Sardinië

Het eiland Sardinië is een prachtig eiland dat bij Italië hoort. Misschien wil je hier graag verblijven op een kleine camping en dit is dan ook heel goed mogelijk. Er zijn veel campings op het eiland die helemaal niet zo groot zijn. Genieten dus in alle rust, zonder talloze campinggasten om je heen. De campings die we hier noemen zijn slechts een deel van het aanbod. Op websites als campingwijzer.nl kun je er meer vinden.

Villaggio Camping Nuraghe Ruiu

Camping Villaggio Camping Nuraghe Ruiu ligt in het binnenland van Sardinië er zijn slechts 60 staanplaatsen. Je hebt dus veel rust en privacy op deze kleine camping. Er zijn echter wel voldoende sanitaire voorzieningen. De camping heeft een zwembad, restaurant en een bar. Het dichtstbijzijnde dorp is op zo'n 5 kilometer afstand. In de omgeving zijn veel mooie wandelmogelijkheden beschikbaar.

Camping Sciopadroxiu

Wil je een kleine camping? Dan is Camping Sciopadroxiu echt iets voor jou. Met slechts 41 staanplaatsen is het echt een kleine camping. De camping is niet geschikt voor caravans, omdat de doorgaande weg niet goed begaanbaar is. Omdat het een hele kleine camping is, is het aan te raden om van tevoren telefonisch te reserveren.

Camping La Pineta

Camping La Pineta heeft 80 staanplaatsen. Er zijn veel eucalyptusbomen op de camping, die voor voldoende schaduwplekken zorgen. Het personeel spreekt niet alleen Italiaans, maar ook heel goed Duits. In de buurt zijn er veel excursiemogelijkheden en de werknemers van de camping kunnen je ook leuke tips geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021