Excite

Lissabon: last minute voor weinig!

Een weekend naar Lissabon?

Lijkt een weekend Lissabon jou ook wel wat? Dan hebben we goed nieuws voor je: ook voor Lissabon is een last minute zo gevonden. Dat betekent dat je soms al binnen een week op reis kunt, voor een fractie van de prijs die je betaald zou hebben als je wél weken of zelfs maanden van tevoren geboekt had. Dat klinkt toch een stuk beter?

Waarom een last minute naar Lissabon?

Naar Lissabon een last minute boeken is erg verstandig. Op zich is de stad zelf niet heel duur, maar omdat wel een aantal uur vliegen is, kan de vliegreis aantikken. Als je een last minute weet te scoren, dan hoef je je dus geen zorgen te maken over de vliegkosten; daarop krijg je namelijk al een fikse korting. Dat betekent dat je meer over hebt voor je verblijf in Lissabon. Als je dan ook nog eens een last minute all inclusive reis zou boeken, dan zit je helemaal goed. Je reis en verblijf zijn dan betaald en jij hoeft alleen nog te betalen voor de extra dingen, zoals een excursie of een lekkere shopping trip.

Waar kun je die last minutes vinden en boeken?

Naar Lissabon een last minute boeken doe je het snelst via internet. Check de vergelijkingssites en kijk welke maatschappij nog een plekje voor je heeft. Last minutes zijn het makkelijkst te boeken voor een of twee personen. Als je met meer mensen wilt gaan, dan kun je beter iets langer de tijd nemen om een goede aanbieding te vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021