Excite

Lloret de Mar: het paradijs voor jongeren

Lloret de Mar is een badplaats in Spanje die vooral bij de jongeren erg geliefd is. Het is een plek waar je voor weinig geld terecht kunt om heerlijk te genieten. Wat kun je allemaal in Lloret de Mar doen?

Discotheken

Lloret de Mar staat vooral bekend om de vele discotheken. Hier wordt lekkere muziek gedraaid tot in de vroege uurtjes. Enkele bekende discotheken zijn:

  • Discotheek Bumpers
  • Discotheek Hollywood
  • Discotheek Colossos
  • Discotheek Revolution

De entree van de discotheken ligt doorgaans tussen de 10 en 20 euro. Ook kun je bonnen krijgen waarmee je gratis naar binnen kunt. Die worden uitgedeeld door proppers of kun je via een reisorganisatie kopen. Je kunt dan een hele week een x-aantal discotheken gratis bezoeken.

Bezienswaardigheden in Lloret de Mar

Lloret de Mar heeft twee kastelen waar je vanaf het strand heen kunt lopen. In het centrum van het plaatsje vind je ook de kerk Iglesia Parroquial. Deze kerk dateert uit 1522.

Eetmogelijkheden

Er zijn veel goedkope eetmogelijkheden in Lloret de Mar. Eet echte Nederlandse kroketten of ga voor een broodje Kebab. Uit eten gaan, kan ook zoals in het restaurant Route 66 of in één van de vele visrestauants. Je kunt Spaanse paella proberen, maar dus ook kiezen voor echte Hollandse snacks.

Excursiemogelijkheden

In Llloret de Mar kun je gemakkelijk verschillende excursies maken. Ga bijvoorbeeld naar Waterworld, een pretpark vol waterglijbanen en Zwembaden. Ook kun je een excursie maken naar de prachtige stad Barcelona. Hier kun je heerlijk shoppen of de vele bouwsels van Gaudí bekijken.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021