Excite

De ultieme feestvakantie vier je in Lloret de Mar in Spanje

Even helemaal uit de sleur van het dagelijkse leven stappen? Dat lukt perfect in Lloret de Mar in Spanje. Deze Spaanse badplaats is een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor jongeren, met name vanwege de talloze uitgaansgelegenheden. Maar er is meer; je kunt hier ook heerlijk winkelen, uit eten gaan en mooie dingen bekijken.

Leukste feesten in Lloret

Overdag lijkt Lloret de Mar in Spanje op elke andere willekeurige badplaats; mensen bezoeken het strand, eten lunch op een terrasje, drinken wat, winkelen wat en slenteren rond in de Spaanse zon. Zodra de zon ondergaat, zie je als het ware een transformatie; dan gaan de lichten aan en komen de mensen de straat op. Clubs gooien hun deuren open en gebruiken proppers om zoveel mogelijk toeristen naar hun club te lokken. Des te meer klanten, des te meer inkomsten.

Een van de leukste discotheken in Lloret de Mar is St. Trop. Deze discotheek heeft een mooi dakterras en drie verdiepingen. Hier draaien bovendien de beste dj's van heel Lloret. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hier meestal de meeste mensen te vinden zijn. Andere leuke clubs zijn Bumbers, Londener, Tropics en Moby's. Uiteraard kom je hier ook heel veel Nederlanders tegen.

Eten en drinken

Het eten en drinken in Lloret de Mar is heel goedkoop. Voor een maaltijd schuif je aan op een terrasje, bijvoorbeeld aan het strand, en een lekkere cocktail drinken kan daar ook. Je hoeft niet te wachten op een happy hour, want cocktails of lekkere hapjes zijn op Lloret altijd gepast én altijd voordelig.

Bezienswaardigheden in en om Lloret de Mar

Natuurlijk kun je veel meer doen in Lloret de Mar in Spanje dan alleen feesten. Je kunt overdag genieten van het strand of het oude centrum bezoeken. Daar vind je talloze winkeltjes, restaurantjes en bezienswaardigheden. Heb je geen zin om te lopen? Huur dan gewoon een scooter. Lekker snel en je kunt meteen ook andere badplaatsen aan de Costa Brava bezoeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021