Excite

Kom eens logeren in Amsterdam

Logeren in Amsterdam is logeren in een wereldstad waar je alles kunt. Kom winkelen, uitgaan, cultuur opdoen, varen over de grachten, mensen kijken, een terrasje pakken... Doe een weekend Amsterdam of blijf langer slapen en ontdek wat deze hoofdstad je allemaal te bieden heeft.

Wil je gratis komen logeren in Amsterdam? Sluit je dan eens aan bij de Hospitalityclub (hospitalityclub.org) of meld je aan bij Couchsurfing (couchsurfing.org). Deze communities zijn wereldwijd en leveren je een gratis slaapplek op of helpen je aan een zeer betaalbare slaapplek. Logeren bij mensen thuis hoort hier ook bij! Heb je zelf een bank of extra bed over? Dan kun je wat terugdoen door ook een gratis slaapplek aan te bieden, bijvoorbeeld als jij uit logeren gaat in Amsterdam.

Met bovenstaande communities wordt het wel erg aantrekkelijk om een keer een weekend Amsterdam te doen. Zo wordt het letterlijk logeren bij iemand thuis. Als diegene tijdens jouw bezoek ook nog eens in de buurt is, of als je in een extra kamer slaapt, kun je ook nog eens goede tips krijgen over waar je alle hotspots in de omgeving kunt vinden. Zo haal je alles uit je weekend Amsterdam!

Wil je je niet aansluiten bij een community? Dan kun je alsnog logeren in Amsterdam, maar dan in een bed & breakfast. Je betaalt over het algemeen minder voor een slaapplaats hier dan in een hotel en je slaapt meestal alsnog bij mensen thuis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020