Excite

Londen: de stad die alles heeft!

Of je nu een paar dagen stevig wilt shoppen, kunst wilt bekijken of helemaal uit je dak wilt gaan op je favoriete muziek in een trendy club, in Londen kom je helemaal aan je trekken.

Het grootste voordeel van Londen is misschien wel dat het zo dichtbij is. Je pakt de bus, de trein, het vliegtuig of je eigen auto en binnen een paar uur sta je in het bruisende centrum van de stad.

Londen wordt bijna van oost naar west doorgesneden door de Theems. Een wandeling langs de Theems maken is dan ook een prachtige manier om veel bezienswaardigheden te zien. Zo kom je het reuzenrad Londen Eye tegen, St. Paul’s Cathedral, de Tower Bridge en de Big Ben!

En hoewel we het in Nederland natuurlijk al regelmatig doen, maar je kunt prima fietsen in Londen! Zo kun je een heuse fietstour afleggen met een gids die je langs allerhande bezienswaardigheden brengt. Vergeet in je enthousiasme niet dat de Britten links rijden.

Londen heeft een van de meest bruisende uitgaanscentra van de wereld. Overal zijn clubs, pubs en discotheken. Maar als je geen zin hebt om ’s nachts de stad te verkennen, zijn er overdag genoeg leuke dingen te doen. Wat dacht je van een bezoek aan de Londen Zoo, een theater of iets drinken in de Ice Bar?

Of het nu om shoppen gaat, cultuur, uitgaan of de stad bekijken. In Londen kun je er prima voor terecht. Tel daarbij op dat je met een beetje zoeken nog zeker plekken kunt vinden waar je voor een vriendelijke prijs kunt overnachten en je zit helemaal goed!

Afbeelding: Flickr account az1172

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020