Excite

Vlucht naar Londen Stansted

London Stansted is na Heathrow en Gatwick het grootste vliegveld van Londen. Wil je een London Stansted-vlucht boeken, dan kun je bij vrijwel alle aanbieders van vliegtickets terecht. Bovendien kun je online goed vergelijken waar je je ticket het goedkoopste kunt kopen. Vanaf zowel Amsterdam als diverse luchthavens in Duitsland en België kun je rechtstreeks naar Londen Stansted vliegen.

Bij aankomst op luchthaven London Stansted kun je eenvoudig en snel naar het centrum van Londen. Tussen zes uur ’s ochtends en middernacht vertrekt elke vijftien minuten de Stansted Express. Deze treinen doen er drie kwartier over om naar eindpunt station Liverpool Street te komen. Hiervoor betaal je tussen de achttien en dertig euro (enkeltje en retour).

Je kunt na je vlucht op London Stensted ook met de langeafstandsbus naar hartje Londen reizen. Deze dienst is een stuk goedkoper dan de Stansted Express, al duurt de reis naar het centrum wel iets langer. Het goedkoopste tarief is twee Britse ponden. Wel is aan te raden ver vooraf te reserveren, zodat je de laagste prijs betaalt. Zoek hiervoor naar easyBus London Stensted.

Vanaf luchthaven London Stansted kun je ook per taxi naar het centrum van Londen. Neem je een taxi, vraag dan altijd vooraf naar de prijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Houd er rekening mee dat je met de taxi het snelst, maar ook het duurst uit bent. Voor minder dan zeventig pond kun je vanaf London Stansted niet per taxi naar hartje Londen reizen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker damo1977

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020