Excite

Londonse tour-operator biedt naaktcruise aan

Het moest er een keer van komen. Nudisten op een boot. Althans, dat is niet zo vreemd, maar dat een tour-operator er geld in ziet om speciaal voor nudisten een cruise te organiseren. In Londen is een tour-operator die een cruise van zeven nachten organiseert voor mensen die niets liever dan bloot zijn. Dan krijgt dekzwabberen toch ineens een hele andere betekenis.

De tour-operator heet e-Waterways. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van rivier en kustcruises. In augustus 2011 hopen ze de nudistencruise te organiseren. De cruise zal langs de Kroätische grens varen en daar meerdere havens aandoen. Uiteraard zal men niet ongekleed de stadjes in gaan.

De cruise doet onder andere Rab aan. Dat is het zogenaamde eiland van de liefde. Geen betere plek om in je blootje rond te huppelen dan op Rab. Ook zal Zadar op de route liggen. Zadar is beroemd vanwege de Zadar Zee Orgel. De zee maakt daar muziek. Uiteraard ook een fantastische lokatie om eens te gaan hangen. Bovendien heeft Kroatië veel naaktstranden, wat het een aantrekkelijk land maakt voor een dergelijke cruise.

De tour-operator richt zich vooral op Duitsers, want daar lopen blijkbaar de meeste potentiële klanten rond. Maar Europeanen van alle nationaliteiten zijn uiteraard welkom. Zonnebaden en zwemmen mag naakt, aan tafel worden er echter gewoon kleren gedragen. Kortom, een cruise waar iedereen zich volledig vrij mag voelen!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Oscar Alexander

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020