Excite

Lonely Planet kiest ‘beste koop’!

Ben je benieuwd naar de beste reisbestemming van dit moment? Lonely Planet heeft de beste koopjes op het gebied van reizen voor 2010 voor je op een rijtje gezet.

Als eerste hebben we IJsland. Niet direct het beste land om je spaargeld te parkeren, maar voor wat betreft vakanties is het een heel ander verhaal. IJsland is tegenwoordig namelijk heel betaalbaar én nog steeds even mooi.

Op nummer twee in de lijst staat Thailand. Thailand is nog steeds één van de goedkopere, verre vakantiebestemmingen. accommodaties zijn luxe, voor weinig geld. Ook activiteiten kosten bijna niets in dit land.

De top 3 sluit met een bestemming wat dichter bij huis: Londen. Sinds de economische crisis is Londen voor buitenlanders een stuk beter betaalbaar geworden. In vergelijking met een aantal jaar terug kosten hotels en maaltijden nu soms wel tot 50% minder.

Zoek je liever een zonzekere bestemming op? Reis dan af naar Zuid-Afrika. Doe dit wel voor het WK van 2010. Op dit moment zijn de prijzen daar namelijk nog heel erg vriendelijk, maar in de aanloop naar het WK zullen die ongetwijfeld stijgen.

Naast deze vier mogelijkheden biedt Lonely Planet nog een aantal andere opties. Denk bijvoorbeeld aan Maleisië, Mexico, India en Bulgarije. In veel gevallen is het vieren van een mooie vakantie goedkoper geworden door de economische crisis. Het is daarom geen gek idee om hier nu nog gebruik van te maken. Voor je het weet, stijgen de prijzen weer!

Afbeelding: Flickr account will_hybrid

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020