Excite

Los Angeles: drie hotels beschreven

In Los Angeles zijn veel hotels waar je uit kunt kiezen. Om je een indruk te geven vind je hier drie hotels. Het aanbod is groot, dus met de drie hotels uit dit artikel kun je alvast een indruk opdoen van waar je kunt slapen. Los Angeles is zeer geschikt als stedentrip, met bezienswaardigheden als de Hollywood Walk of Fame, de stranden en de pretparken.

The Dixie Hollywood

The Dixie Hollywood is een hotel dat op ongeveer 2,5 kilometer van Los Angeles vandaan ligt. Er is een buitenzwembad aanwezig en ook heeft het hotel een eigen restaurant met diverse heerlijke gerechten. Opvallend is dat er dagelijks een ontbijt is in het hotel. Dat is lang niet bij alle hotels in Amerika het geval. De kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer. Ook kun je bij het hotel een auto huren.

Luxehotel Rodeo Drive

Luxehotel Rodeo Drive ligt aan de wereldberoemde straat Rodeo Drive, waar je alle dure winkels van Los Angeles vindt. In het hotel heb je winkels van Valentino en Michael Kors. Ook is er een eigen restaurant. Tevens is er een bar waar diverse lekkere cocktails worden geserveerd. Tip: bestel ze goedkoper tijdens het happy hour. De kamers hebben een moderne uitstraling en zijn elk voorzien van een eigen badkamer.

Beverly Laurel Motor Hotel

Het Beverly Laurel Motor Hotel is gelegen op loopafstand van CBS Television City. Het hotel heeft een buitenzwembad en een restaurant. Iedere kamer heeft een eigen magnetron, koelkast en bureau. Ook hebben de kamers een eigen badkamer met een inloopdouche. De receptie van dit hotel is 24 uur per dag geopend. Ook kunnen de medewerkers je tips geven voor bezienswaardigheden in de stad.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020