Excite

Luxe hotels in België

Voor ieder die op zoek is naar luxe hotels in België worden hier wat mooie accommodaties op een rij gezet. Onze zuiderburen hebben ons veel te bieden, zo ook in het luxe segment wat betreft hotels. De 2 grootste toeristische trekpleisters zijn Brussel en Brugge. De beste hotels van booking.com uit deze 2 steden worden hier dan ook aan je voorgesteld.

Prachtig hotel in Brussel

Naast de hoofdstad van België, wordt Brussel ook wel de hoofdstad van Europa genoemd. Het internationale karakter zie je terug in de vele diplomaten, politici en zakenmensen die er rondlopen. Er zijn ook diverse bezienswaardigheden te vinden in deze metropool, zoals de Grote Markt met zijn prachtige gildenhuizen, het imposante Jubelpark en uiteraard het Atomium.

Op tien minuten lopen van de Grote Markt ligt het luxueuze art-deco hotel Metropole. Via de marmeren trappen in de foyer bereik je de smaakvol ingerichte kamers met 24 uur per dag roomservice. Ook kun je dineren in het bekroonde Restaurant L'Alban Chambon van het hotel. Hier geniet je van de Franse keuken en een authentieke barokke inrichting. Deze calorieën kun je weer verbranden in het fitnesscentrum.

Luxe in Brugge

Dankzij de vele kanaaltjes en bruggen, wordt Brugge ook wel 'het Venetië van het Noorden' genoemd. Tevens staat Brugge bekend om haar historische binnenstad met veel cultureel erfgoed. De bourgondische inslag van de bewoners vindt zijn weerslag in het grote aantal bieren die er gebrouwen worden.

Voor iedereen die altijd al gefantaseerd heeft over een eigen kasteel, is het Kempinski hotel in Brugge een droom die uitkomt. Deze vijftiende eeuwse hertogenwoning ligt op een steenworp afstand van de Grote Markt en biedt een spa, kamers met een klassieke inrichting en authentieke kenmerken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020