Excite

Genieten van luxe hotels in Duitsland

Een goedkope vakantie is natuurlijk prettig, maar soms is het gewoon lekker om jezelf te verwennen met een luxe vakantie. Dat hoeft niet ver weg of lang te zijn; een weekend Duitsland is al leuk genoeg. Dat je daar zalig kunt ontspannen in weelde is duidelijk als je deze luxe hotels in Duitsland eens bekijkt.

 

Een topper onder de luxe hotels in Duitsland, die al jarenlang populair is bij veel mensen, is Dom Hotel Keulen. Dit hotel heeft maar liefst vijf sterren en ligt in het hartje van Keulen. Heel erg in de buurt vind je al het Schokolademuseum, maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven. Je kamer is ook luxe, want je kunt hier gebruik maken van airconditioning, draadloos internet, kluisje, föhn, een minibar, telefoon en televisie en je krijgt op de koop toe een luxe badkamer met bad en/of douche. Het hotel zelf biedt onder meer een wasservice en een praktische computer terminal.

 

Een andere aanrader als je op zoek bent naar luxe hotels in Duitsland is het Hilton in Düsseldorf. Hilton hotels hebben natuurlijk een naam hoog te houden als het gaat om luxe en daar slaagt dit hotel goed in. Naast de gebruikelijke faciliteiten op de kamer kun je als gast in dit luxe hotel ook nog genieten van de sauna, het solarium of het stoombad. Daarnaast vind je hier een schoenenpoetsservice, een kopieerservice en een wasservice. Voor het nieuws hoef je ook de deur niet uit; je krijgt namelijk een krant op je kamer!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020