Excite

Luxe hotels in Griekenland: zo gevonden!

Luxe hotels in Griekenland zijn op internet gemakkelijk te vinden. Op sites als Booking.com worden diverse accommodaties met elkaar vergelijken. Bovendien kun je de meningen van eerdere gasten raadplegen en desgevallend meteen het hotel van jouw keuze boeken.

Griekenland: vasteland én eilanden

Griekenland is een land in Zuid-Europa en bestaat uit het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland en een aanzienlijk aantal eilanden in de Middellandse Zee. Belangrijke en mooie steden zijn de hoofdstad Athene, Thessaloniki en het klassieke Korinthe. Maar ook op het Griekse platteland en de kleine, niet-toeristische eilanden zijn voldoende bezienswaardigheden te vinden. Daarnaast staat de Griekse keuken vrijwel overal hoog aangeschreven en kun je genieten van de Zuid-Europese gezelligheid in een van de vele eet- en drinkgelegenheden in dit land.

Luxe hotels in Griekenland

Luxe hotels zijn in Griekenland zowel op het platteland als in de steden te vinden. Hier worden alvast een aantal hotels besproken die terug te vinden zijn in Athene, Kos en Thessaloniki.

Op vijf minuten lopen van de bekende Akropolis in Athene ligt het Royal Olympic Hotel. Vanuit deze accommodatie heb je uitzicht op de tempel van Zeus en andere prachtige gebouwen in Athene. Bovendien beschikken alle geluiddichte kamers over onder meer airconditioning, een bureau en badjassen. In het restaurant van het hotel kun je daarnaast genieten van traditionele Griekse gerechten.

In het hoogste gebouw van Kos is het Alexandra Hotel gevestigd. Dit hotel ligt op slechts tweehonderd meter van een prachtige haven, en beschikt bovendien over kamers met een uitzicht op zee. Je kunt de dag beginnen met een ontbijt in de ontbijtzaal, en eveneens kun je voor drankje in dit hotel terecht.

Aan het Aristotelesplein in Thessaloniki is het Electra Palace Hotel te vinden. Dit hotel is historisch ingericht en daardoor is de Byzantijnse geschiedenis van de stad herkenbaar gebleven. Op het dak van deze accommodatie is bovendien een restaurant gevestigd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020