Excite

Luxe hotels in monumentaal Deventer

Deventer, een levendige stad aan de rivier de IJssel, is één van de oudste steden van Nederland. De huidige binnenstad is al in de middeleeuwen ontstaan. Het is dan ook niet zo gek dat je hier nog tal van monumentale panden tegenkomt. In Deventer vind je zelfs het oudste stenen woonhuis van ons land, de Proosdij, dat uit 1130 stamt.

Het is een Bourgondische stad, waar het leven goed is. Deventer is dan ook bij uitstek geschikt om jezelf eens flink te verwennen met een overnachting in een luxe hotel. Trakteer jezelf op heerlijk eten, prachtige hotelkamers en een uitstekende service.

Aan de westoever van de rivier word je verwelkomd door het Sandton IJsselhotel. Dit luxe designhotel is gevestigd in een monumentaal neoklassiek landhuis, en biedt een fenomenaal uitzicht over de rivier en de stad. In een van de 29 luxe hotelkamers zal het je aan niets ontbreken. Wil je ’s avonds nog even de stad in, dan brengt de veerpont je vanaf het hotel in korte tijd de IJssel over, en word je afgezet in de binnenstad van Deventer.

Zit je liever midden in de stad, dan kies je voor hotel de Vischpoorte. Hier vind je de privacy van een eigen woonhuis met de luxe van een hotel. Gelegen aan de IJssel en in de historische binnenstad proef je de sfeer van vroeger, maar dan wel met alle moderne gemakken van vandaag. Er zijn zowel kamers als appartementen in de Vischpoorte. Wil je van top tot teen ontspannen, boek dan het beauty en wellness-arrangement, en laat je helemaal in de watten leggen.

Afbeelding: Flickr, user FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021